суббота, 17 августа 2019 г.

Сьогодні 17 серпня - У "Зеленому театрі" (м. Київ, Паркова дорога, 4) пройшов третій міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств в бійцівських куртках (GCFC MMA).



Сьогодні 17 серпня - У "Зеленому театрі" пройшов третій міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств в бійцівських куртках (GCFC MMA). Це унікальна подія для України, так як такі бої мають ряд особливостей і не проводяться іншими організаціями і федераціями єдиноборств. Формат GCFC (Golden Coat Fighting Championship) об'єднує такі стилі, як самбо, дзюдо, джиу-джитсу, де бійці виступають в спеціальному одязі, що збільшує арсенал прийомів під час бою.

Турнір GCFC MMA - це не тільки спортивна подія, а й яскраве шоу, участь в якому взяли хедлайнери:

Поліграф Шарикоff, більш відомий як білоруський і український хіп-хоп виконавець Серьога;

Олег Тактаров, чемпіон світу зі змішаних бойових мистецтв топової ліги UFC, призер багатьох спортивних турнірів;

Володимир Такудіс, топовий провідний заходів в Україні;

Організатором заходу виступає Федерація професійного бойового самбо України.

"Ми проводимо вже третій турнір GCFC MMA в Україні, - розповідає президент федерації професійного бойового самбо України Олексій Плешаков. - І з кожним новим турніром інтерес до цього виду спорту тільки збільшується. Ми бачимо це по кількості проданих квитків і відгуками учасників, партнерів, спонсорів. Адже бої GCFC MMA - це не просто демонстрація мистецтва бою, а й яскраве шоу, яке доповнено амуніцією бійців, світловими і звуковими ефектами. Це дійсно незабутнє видовище".

Участь в турнірі взяли бійці з України, Литви, Марокко, Молдови та Вірменії.

В рамках третього турніру GCFC MMA пройшло 10 боїв, 2 з них - жіночі. Після змагань гостей чекала вечірка з шоу-програмою.

Для довідки:

Федерація професійного бойового самбо України (SamboCombatProUkraine) - це об'єднання професійних спортсменів і клубів з бойового самбо, що входять до складу НФСУ, для проведення санкціонованих рейтингових поєдинків протягом сезону і присвоєння переможцю сезону перехідного чемпіонського титулу «SCPU» в чотирьох вагових категоріях.
На відміну від попереднього аматорського бойового самбо, спортсмени повинні брати участь в санкціонованих рейтингових поєдинках без захисту амуніції (шоломи, накладки на гомілки). Кожен бій вирішується системою нарахування балів трьох суддів або, в деяких випадках, нокаутом, технічним нокаутом, задушливим або больовим прийомом.


Дивіться нас також у соціальних мережах:




Комментариев нет:

Отправить комментарий